Rezerviraj
Rezervirajte sami
Upit za rezervaciju
Rezervirajte uz našu pomoć

Pravila o privatnosti

Vile Dalmacija, Sudišće 1, 23273 Preko, Ugljan

U sklopu naše djelatnosti prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam dostave klijenti. Budući da nam je zaštita vaše privatnosti prioritet, donijeli smo sljedeća Pravila o privatnosti.

Vile Dalmacija se drži sljedećih načela s ciljem zaštite Vaše privatnosti:
• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke;
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama;
• Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje;
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju;
• Također provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

Vile Dalmacija prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, i nadamo se uspostavili dugoročan i vjerodostojan poslovni odnos.

Mi u Vile Dalmacija smo stvorili Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Važno je pročitati naša Pravila o privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.

 

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?

Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici ili nas kontaktirajući izravno putem e-mail pošte jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naših Pravila o privatnosti i u njima navedenim uvjetima.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je Vile Dalmacija, Sudišće 1, 23273 Preko, Ugljan.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?

Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njenog legitimnog interesa.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke potrebne prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.Tijekom trajanja ugovornog odnosa Vile Dalmacija će Vam slati obavijesti o novim prozvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali privolu kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.

Google Analytics

Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste detaljnije upoznati kroz Izjava o kolačićima.

Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy?hl=hr.

Informacijska sigurnost

Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

O našem poslužitelju internetske stranice

Ova web stranica smještena je kod globalno kod poznatog davatelja usluga u EU. Ova internetska stranica smještena je kod globalno poznatog pružatelja usluga u Njemačkoj i EU, za koje Europska komisija smatra da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka građana EU.

Kolačići

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen. Svi detalji o kolačićima nalaze se u Izjava o kolačićima.

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora Vile Dalmacija na Vile Dalmacija, je Vile Dalmacija, Sudišće 1, 23273 Preko, Ugljan ili na info@vile-dalmacija.com ili nadležnom državnom tijelu.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu Vile Dalmacija da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o Vile Dalmacija i uslugama koje pruža.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr, www.azop.hr.

Povreda osobnih podataka

O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Promjene naših pravila o privatnosti

U slučaju promjena naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 20. 5. 2018.

Rezervacija

Rezervacija

Vile Dalmacija

Sudišće 1,
23273 Preko, Ugljan, Hrvatska
+385 (0)99/758-2305
+385 (0)23/630-310
info@vile-dalmacija.com

Stefan, booking.com

Wunderschöne gut ausgestattete Appartments mit zwei Bädern, einer Küchenzeile, Wohnraum mit Sofa und Fernseher (Satelliten-Empfang), kostenloses WLAN und sehr schöne Südterrasse. Vor dem Hotel gibt es einen kleinen Sandstrandzugang zum Meer. Dies ist in Kroatien eher eine Seltenheit.

Luke, booking.com

A really good place. Great pool, next to the beach, teracce big, equipment quite good, clean, comfy beds, spacious.

Krista, booking.com

Nice location and view from the balcony, nice, clean and huge rooms with everything you need! Apartment is near to the beach and the pool was great!

Jan, Czech Republic, Booking.com

Everything was perfect as usualy,... we were for three times there and fully satisfied with again.

Marie, France, Booking.com

Endroit merveilleux avec tout le confort nècessaire L'appartement est trés propre spacieux. Piscine chauffée, et la vue est incroyable belle.

Jana N, TripAdvisor

We've been on family holidays in the nearby town of Poljana and were looking for a nice place to have dinner. Villa Dalmacija was exactly the answer. Near the beach, people strolling by causally, great fresh food and excellent, friendly and quick service. They even had a kids movie in the reastaurant ... brilliant!

PIOTR, Poland, Booking.com

Mega wygodne łóżka i spokojny nowoczesny wystrój czysto, w każdym pokoju oddzielna klimatyzacja i łazienka do każdego pokoju -wszystko super.

Bojc2014, Tripadvisor

Maybe the best pizza in Jadran area so far! Pizzeria is on the beach, nice shadow area, with good service and various assortments of pizza and pasta.

Karolina (LT), Booking.com

Comfortabile, cozy deluxe apartment with very nice view to the sea. You find everything you need for relaxing stay. Calm place, ideal for family vocation. Sand beach, restaurant few meters away.

Christian (DE), Booking.com

Wir hatten das einzige Deluxe Apartement in erster Reihe mit ca. 140qm, 2 Bädern und Platz ohne Ende. Hervorragende Unterkunft, wunderschöner Meerblick, sensationelles Apartement, riesige überdachte Terrasse, es hat an nichts gefehlt, die Damen an der Reception waren sehr, sehr freundlich und immer bemüht, das Beste für uns zu finden, egal ob Strandtipps oder Segeltörn. Das Restaurant hat eine hervorragende Küche mit ebenfalls super netten Bedienungen. Es wurde das Apartement alle 2 Tage gereinigt, sogar der Müll wurde weggebracht. Riesiger privater Parkplatz direkt vor dem Apartement ohne andere Autos recht und links. Besser geht nicht

Brano (SK), Booking.com

V Chorvátsku som bol viac krát a toto ubytovanie patrilo medzi najlepšie. Bazén v komplexe bol pri troch deťoch veľké plus.

Novosti

Rast popularnosti Hrvatske na TripAdvisoru

Rast popularnosti Hrvatske na TripAdvisoru

Prema upravo dobivenim statističkim podacima o ponašanju i posjetima korisnika portala TripAdvisor, jedne od najvećih specijaliziranih platformi za putovanja na svijetu, Hrvatska se nalazi na vrhu popisa zemalja s ostvarenim najvećim rastom pretraživanja i popularnosti u prva četiri mjeseca ove godine.

03.06.2019.

Opširnije
Norvežani uvrstili Ugljan u top 10 Hrvatskih otoka

Norvežani uvrstili Ugljan u top 10 Hrvatskih otoka

Između 1185 otoka u Hrvatskoj, Skandinavci su otok Ugljan odabrali za top 10

07.05.2019.

Opširnije
SEZONA 2019. JE SLUŽBENO POČELA

SEZONA 2019. JE SLUŽBENO POČELA

Od dana 17.04.2019. otvaramo svoja vrata za sve nama drage posjetitelje. Nova sezona može početi. Restoran i bar otvoreni su svaki dan od 07:00 - 22:00, veselimo se Vašem dolasku.

19.04.2019.

Opširnije
Rezervacija